ANETO amb BIVAC

Us proposo fer el cim de l’Aneto per les rutes menys habituals fent bivac.

Aquesta proposta  té avantatges molt significatives com per exemple poder contemplar amb calma el paissatge, gaudir del silenci en hores gens freqüentades, dormir en un hotel incomparable, fer cim sense gent i sobretot evitar la concorreguda ruta normal i les precàries condicions que aquesta sol presentar els derrers estius.

-Tres opcions a escollir

A-Per la Vall de Coronas (Cara Sud)
Inici al Puente de Coronas (2000 m) invertint unes 3 hores per arribar a l’Ibón del Medio de Coronas (2740 m), indret idíl·lic on es realitza el bivac. Del bivac s’arriba al cim passant pel Coll de Coronas en menys de 3 hores.
El total dels dos dies més el descens sumen unes 9 hores, 1450 metres de desnivell i uns 11,5 quilòmetres de recorregut.

B-Per l’Ibón de Salterillo (Cara Nord)
Des de la Besurta (1900 m) ens dirigirem cap a Aigüalluts i cap a l’Ibón de Salterillo (2460 m) en menys de 3 hores és munta el bivac.
Del bivac anirem en direcció al Coll de Coronas fins enllaçar amb la part final de la ruta normal del Portillón i cap al cim (3 hores i 15 minuts).
El total dels dos dies més el descens sumen unes 9 hores i 30 minuts, 1540 metres de desnivell i uns 18,6 quilòmetres de recorregut.

C– Per qualsevol de les rutes anteriors i fent bivac al cim (3404 m)