ON VOLS ANAR?

CRESTA DE PEGUERA

Indret bucòlic del Berguedà que s’ha convertit en un clàssic, amb petites parets escarpades que ofereixen molta varietat de passatges i que resulten ideals per tenir un primer contacte amb el món de les crestes.

ESPERÓ NORD-EST GRA DE FAJOL

Una manera ben original i diferent d’arribar grimpant a aquest cim mític del Circ d’Ulldeter, és una cresta fàcil però força aèrea, amb la timba als peus i l’ambient d’alta muntanya al voltant.

CRESTA CABIROLS – PEDRAFORCA

Llarga i impressionant cresta amb grimpades aèries de fins a IV+, trepitjant diversos cims i finalitzant al Calderer tot passant pel famós Gat i els seus 2 ràpels més espectaculars que difícils. Ambient alpí assegurat.

URQUIZA – OLMO (MONTREBEI)

Crestes, arestes, desgrimpades i ràpels, via gairebé equipada d’agulles espectaculars i grau amable, amb roca excel·lent i súper adherent.

CRESTA SOLANA DE LLAUSET

Activitat ideal per iniciar-se a les crestes pirenaiques en un entorn privilegiat d’autèntica alta muntanya, propera i senzilla, aquesta cresta no defraudarà.

AGULLES DE TRAVESSANY

Cresta espectacular, alpina i de roca franca, successió d’esmolades agulles de granit que s’enlairen cap al cel i demanen ser escalades.

CRESTA DELS BESIBERRIS

La gran clàssica dels Pirineus catalans és un repte alpí per a tots aquells excursionistes i escaladors de muntanyes que estan debutant en el món de les crestes d’alta muntanya.

CRESTA LLOSARS

La cresta de Llosars és una fantàstica cavalcada fins al cim de l’Aneto, afilada i aèrea, corona fins a 7 cims de més de 3000 metres: Argarot, Tchihafcheff, Franqueville, Escudier, Daviu, Aneto i Punta Oliveras.

CRESTA CREGÜEÑA

A ponent de l’Aneto s’aixeca la Cresta de Cregüeña amb 3 agulles que superen els 3 mil metres, entre elles L’Haurillón, un dels cims més difícils del Pirineu que consta de 2 llargs de corda i dificultats de fins a IV+.

CRESTA SALENQUES – TEMPESTADES

Cresta de referència que arriba al cim de l’Aneto, llarga i alpina com poques d’altres al Pirineu, activitat amb bivac i dues jornades per cresta d’escalada contundent.

NO TROBES EL QUÈ BUSQUES?

Proposa’m la teva activitat i t’ajudaré a assumir els teus reptes!