ON VOLS ANAR?

CRESTA DE PEGUERA

Indret bucòlic del Berguedà que s’ha convertit en un clàssic, amb petites parets escarpades que ofereixen molta varietat de passatges i que resulten ideals per tenir un primer contacte amb el món de les crestes.

ESPERÓ NORD-EST GRA DE FAJOL

Una manera ben original i diferent d’arribar grimpant a aquest cim mític del Circ d’Ulldeter, és una cresta fàcil però força aèrea, amb la timba als peus i l’ambient d’alta muntanya al voltant.

CRESTA CABIROLS – PEDRAFORCA

Llarga i impressionant cresta amb grimpades aèries de fins a IV+, trepitjant diversos cims i finalitzant al Calderer tot passant pel famós Gat i els seus 2 ràpels més espectaculars que difícils. Ambient alpí assegurat.

URQUIZA – OLMO (MONTREBEI)

Arestes afilades, desgrimpades i varis ràpels, una cresta gairebé equipada amb agulles espectaculars i grau moderat, amb roca excel·lent i súper adherent.

CRESTA SOLANA DE LLAUSET

Activitat ideal per iniciar-se a les crestes pirenaiques en un entorn privilegiat d’autèntica alta muntanya, propera i senzilla, aquesta cresta no defraudarà.

AGULLES DE TRAVESSANY

Cresta espectacular en un entorn privilegiat, alpina i molt esmolada, resegueix una successió d’agulles de granit que s’enlairen cap al cel i demanen a crits ser escalades.

CRESTA DELS BESIBERRIS

La gran clàssica dels Pirineus catalans és un repte alpí per a tots aquells excursionistes i escaladors de muntanyes de 3000 metres que estan debutant en el món de les crestes d’alta muntanya.

CRESTA LLOSARS

La cresta de Llosars és una fantàstica cavalcada fins al cim de l’Aneto, afilada i aèrea, corona fins a 7 cims de més de 3000 metres: Argarot, Tchihafcheff, Franqueville, Escudier, Daviu, Aneto i Punta Oliveras.

CRESTA CREGÜEÑA

A ponent de l’Aneto s’aixeca la Cresta de Cregüeña amb 3 agulles que superen els 3 mil metres, entre elles L’Haurillón, un dels cims més difícils del Pirineu que consta de 2 llargs de corda i dificultats de fins a IV+.

CRESTA SALENQUES – TEMPESTADES

Cresta de referència que arriba al cim de l’Aneto, llarga i alpina com poques d’altres al Pirineu, activitat amb bivac i dues jornades per cresta d’escalada contundent.

NO TROBES EL QUE BUSQUES?

Proposa’m la teva activitat i t’ajudaré a assolir els teus reptes!