ON VOLS ANAR?

MONTSENY – LES AGUDES

Vine a descobrir la cara més salvatge i alpina del Montseny, a l’extrem sud-est de la Catalunya central, les seves boniques parets i les seves vies d’escalada no et deixaran indiferent.

RIPOLLÈS

El Ripollès ofereix escalades molt interessants, ben variades i per tots els gustos, amb parets de calcari excepcional i parets de roca metamòrfica molt suggerents i força llargues.

PEDRAFORCA – CADÍ

Indret mític per escalades de tipus clàssica que et faran gaudir de valent, per l’entorn i per les seves vies històriques, llargues i a voltes exigents, però també de curtes i plaents.

MONTSERRAT

La Muntanya Màgica és sense cap mena de dubte el bressol de tots els escaladors d’aquest país, amb més de 5800 vies catalogades és un indret mític que fascinarà a qui escali qualsevol de les seves agulles o parets.

ALT URGELL

Aquesta comarca és com una convulsió de parets escampades pel territori que ofereix un terreny d’aventura més que interessant, amb un calcari excepcional i longituds de vies per delectar els paladars més exigents.

EL MONTSEC

Sens dubte és on hi ha més concentració de parets del territori i on hi ha les tàpies més emblemàtiques de Catalunya, salvatge i assolellat, el Montsec aporta verticalitat i sobretot longitud a les nostres escalades. Terreny d’aventura assegurat!

NO TROBES EL QUE BUSQUES?

Proposa’m la teva activitat i t’ajudaré a realitzar els teus somnis!