ON VOLS ANAR?

MONTSERRAT

La muntanya màgica és el bressol de moltes generacions d’escaladors del nostre territori; amb la seva presència i les seves agulles amb perfils retallats, Montserrat i les seves parets han cridat sempre l’atenció i conviden a ser escalades.

EL RIPOLLÈS

Aquesta comarca ofereix bàsicament 2 zones d’escalada de via llarga amb rocam de molt bona qualitat, Coll Roig te uns 100 metres de calcari de love climbing total i la Dent d’en Rossell és roca metamòrfica i vies de fins a 500 metres de recorregut.

EL BERGUEDÀ

El Berguedà és reconegut per la qualitat excepcional de les seves parets calcàries, com la peculiar roca amb infinitat de forats de Malanyeu i la magnífica cara Sud del Pedraforca, ambdues per delectar-se amb escalades molt plaents.

EL MONTSEC

El regne del Montsec és sinònim de roca calcària excepcional i escalades entre voltors, multitud de vies per a tots els gustos que no deixen indiferent. Vine a tastar la roca velcro d’Àger, Vilanova de Meià, Terradets, Sant Llorenç de Montgai, Os de Balaguer…

L’ALT URGELL

Una de les comarques amb més densitat de parets de Catalunya, totes de calcari i algunes de conglomerat, Oliana, Perles, Narieda, Rumbau, Coll Piquer, Serra de St. Joan, St. Honorat… Moltes vies equipades per tots els gustos i tàpies d’entre 80 i més de 600 metres.

CONGOST DE COLLEGATS

Al sud del Pallars Sobirà, el curs de La Noguera Pallaresa ha excavat les magnífiques i altives parets del Congost de Collegats, de rocam conglomerat perfecte i múltiples vies per tots els gustos, les longituds de les escalades van des dels 100 metres fins als 500.

ARAGÓ

Entorn especular amb vies bones de love climbing i varietat de tipus de roques d’excel·lent qualitat. Escalades a la vall o a l’alta muntanya, què prefereixes?

NO TROBES EL QUE BUSQUES?

Proposa’m la teva activitat i t’ajudaré a assolir els teus reptes!